Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Επικαιρότητα:

*.* 14/01/2024 προσφορά Θεατρικής παράστασης - Κοπή πίτας 2024 ***.*** πληροφορίες σελίδα "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" .

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Εγκαίνια έκθεσης εικαστικών αστυνομικών


Φίλες και φίλοι
Εγκαινιάσθηκε σήμερα 17-10-2017 από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα στον υπέροχο πολιτιστικό χώρο του Ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ η Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών η οποία αποτελεί ένα συλλογικό πολιτιστικό επίτευγμα εθελοντικής προσπάθειας πολλών εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών.
Το ταλέντο, η έμπνευση και το συναίσθημα περισσεύουν.
 Στην έκθεση ο θεατής θα απολαύσει έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας και γλυπτικής ερασιτεχνών αστυνομικών καλλιτεχνών χωρίς ιδιαίτερες σπουδές αλλά με μεράκι και αγάπη για την τέχνη χωρίς να παραμελούν τα καθήκοντά τους.
Οι κοινωνικές επιπτώσεις της κρίσης που βιώνουμε είναι ανυπολόγιστες, παίρνουν διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης και ως έλληνες αστυνομικοί κάνουμε πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη.
Σκοπός της έκθεσης είναι η επιβράβευση του έργου των δημιουργών αστυνομικών και η ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου με το κοινό.
Μέσω των δημιουργιών αυτής της έκθεσης δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουν έμπρακτα οι έλληνες αστυνομικοί τα συναισθήματα και τις κοινωνικές τους ευαισθησίες. Εξωτερικεύουν μέσα από τα έργα τους το κοινωνικό πρόσωπο του έλληνα αστυνομικού.
Φίλες και φίλοι, ελπίζουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το έργο και τις δραστηριότητες του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ, μα πάνω απ’ όλα όμως ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε μια θέση στη καρδιά σας.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συναδέλφους δημιουργούς αλλά και σε όσους κοπίασαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της έκθεσης.
Ευχαριστούμε την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος για τη συνδιοργάνωση, το Ίδρυμα ‘’Σταύρος Νιάρχος’’, την επιμελήτρια της έκθεσης κ. Λεωνή Θανασούλα και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 20-10-2017 και θα λειτουργεί καθημερινά από 09.00 έως 22.00.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις